Dagbok

Här är en mer eller mindre uppdaterad redogörelse för mitt liv. Jag har också en (sällan uppdaterad) dagbok på engelska, och man kan se mitt schema för dagen.

Arkiv:

Andra dagböcker:

2002-04-27

Händelserik dag. Familjen hälsade på. Vi fikade, åkte till IKEA och åt på Julies. Sedan möte med Stångåstaden. Sedan rollspel, betatest av ett Lincon-scenario.

2002-04-22

Idag har jag mecklat med Lysators FTP-server. Blä. Men nu finns den i alla fall ibland.

2002-04-21

Mycket trevlig dag. Huvudsakligen har jag tillbringat den med att sitta inne och titta på anime, jätteroligt. När jag varit ute har det varit fint väder, ett nöje att promenera runt lite vid lunch, till exempel.

Via lite googlande efter Boogiepop Phantom, en av de serier vi tittade på (avsnitt ur), hittade jag sedan John Willis webbsidor. Där finns bland annat några snygga bilder för skrivbordet, och mycket information om BP. Kanske lite för mycket, det finns många spoilers. Se upp.

2002-04-19

Hemma från Västerås. Jag åkte dit igår för att gå på Teresas och Eriks teateruppsättning. Den var mycket bra. Sedan stannade jag över hos dem, också trevligt.

I morgon animevisning hos Bellman, upp tidigt.

2002-04-16

Åter i Linkeboda sedan ett par dagar. Börjar hämta mig nu, var öm i hela kroppen när jag kom tillbaka från NUCCC. Det var mycket trevligt, men tröttande. Är nu med i styrelsen för NUCC.

Tittade på avsnitt 1-3 av Boogiepop Phantom, mycket bra anime. Ser fram emot BellmanDouga på söndag. Måste försöka få in en Västeråsresa i schemat också. Fredag eller lördag.

2002-04-10

Nu börjar det brännas! I morgon åker jag till Tokholm för att träffa lite Camelotfolk. Sedan åker jag vidare därifrån till Umeå. Jag har skaffat en massa tygmärken för att kunna byta till mig lite andra märken. Det kan bli ett rejält uppsving för min märkessamling. Jag måste bara se till att sy på dem på åverålen också.

Annars har jag inte gjort något vettigt.

2002-04-09

Åt lunch med Oskar. Tårta hos Erik Forsberg. Köpte D-märken. Uppdaterade min engelska dagbok för första gången på nästan fem månader. Skickade lite epost.

2002-04-08

Ingen riktig ork att skriva dagbok, saknar motivation just nu. Kommer kanske i morgon.

2002-04-05

Några dagar att hämta igen. I onsdags cyklade/promenerade jag på stan med Oskar, handlade lite skivor och lämnade in cykeln för däckbyte. Jag köpte:

Mycket lyckat. Igår hände inte så mycket, jag hämtade min diskmattetenta som tydligen var godkänd. Jag har inte fått några poäng för den än, dock. Sedan lyssnade jag mest på musik.

Så kommer vi till idag. Idag har jag inte heller gjort så mycket. På kvällen var jag på Cendio-bio, "Kurenai no buta" eller "Porco Rosso". En underbar film om en flygande gris. Rekommenderas varmt.

2002-04-02

Tillbaka från påsklägret. Jag tog en del bilder där, får se om något blev bra. I sådana fall kommer det nog upp på fotosidan förr eller senare. Annars var lägret lyckat, med en hel del snackande och lite spelande också. Jag krossade allt motstånd i Junta, och blev ungefär lika krossad i Diplomacy. Nu kan jag canasta också, ganska trevligt kortspel. Även lajvet var trevligt. Jag gjorde en kort men givande insats i en specialskriven roll som osmidig bråkmakare. Banketten bestod mest av penishumor och var mycket lyckad.

Idag har jag mest slappat framför teven och hämtat igen lite sömn. Jag har blivit förkyld också, och känner mig inte i toppform. Ska bli skönt att vila upp sig lite.