In English, please.

ConFuse 1998


1998 års Swecon

Hedersgäst

Paul J. McAuley

Gäster

Jane Routley
Niklas Krog
Annika Johansson

ConFuse 98 kommer att hållas 26-28 juni i samma lokal som vanligt, det vill säga Ryds Herrgård. Vi har gratis inträde för nyfikna under fredagen (kongressen startar klockan 17). Det går bra att betala inträdet direkt i dörren.

Nyheter

Så du vill vara med?

Medlemskap finns i två varianter, stödjande och fullt. Det stödjande är ungefär vad det låter som, lite moraliskt och ekonomiskt stöd till kongressen. Om du har ett sådant medlemskap får du all information vi skickar ut, och de 50 kronor det kostar har du tillgodo när du uppgraderar till fullt medlemskap.

Om du har fullt medlemskap får komma in på kongressen, förutom att du naturligtvis får allt som de med stödjande medlemskap får. Priset för fullt medlemsskap i ConFuse är 200:- för lördag och söndag. Fredag är det gratis inträde för att nyfikna en möjlighet att prova på kongressen innan de blir medlemmar.

Betalar gör du via postgiro, till nummer 55 87 37 - 3. Betalningsmottagare skall vara Linköpings Science Fiction-Förening (adress c/o Tommy Persson, Rydsvägen 180A, 584 32 Linköping). Glöm inte att skriva namn, adress och vad du betalar för! Inkomna pengar som vi inte kan lista ut vem de kommer från kommer att betraktas som donationer! Om du bor i Norge så är det enklare om du kontaktar vår norska agent för att betala.

För att tala med en alldeles äkta människa om kongressen kan du ringa Hans Persson på 013 - 29 77 05 (eller 013 - 20 16 08 på arbetstid).

Bankett

Naturligtvis kommer vi att ha en bankett i år, precis som tidigare. Menyn är i skrivande stund inte klar, men den kommer att presenteras här så fort vi får den. Om du vill vara med på banketten så kan du anmäla dig genom att betala in 130:- till vårt postgironummer (se ovan).

Scandic Hotell

Scandic Hotell ligger fem minuters gångväg från kongresslokalen och har gett oss lite rabatt på rum. Det kommer att kosta 320:- per person och natt om man ligger i dubbelrum. Säg till att du ska till ConFuse när du bokar.

Arrangörer

Kongresskommittén för ConFuse 98 består av följande personer.

Hans Persson
Kommitténs ordförande och veteran från ConFuse 91, 92, 93 och 96.
Britt-Louise Viklund
Ännu en veteran från tidigare ConFuse. Härskar över programmet. Henne skall ni tala med om ni vill ha något speciellt arrangerat.
Tommy Persson
Tommy kommer att sköta finanser och kongressbok även i år.
Roger Klein
Bistår med illustrationer och sköter reklam samt är ansvarig för konstutställningen.
Stina Edelfeldt
Reklam och inkvartering. Ta kontakt med henne om du behöver ett golv att sova på under kongressen.
Carina Björklind
Carina som är veteran från ConFuse 91, 92 och 93 kommer att hjälpa till med programplaneringen.
Magnus Redin
Reklam och diverse.
Leif Stensson
Program och diverse.

Information om tidigare ConFuse-kongresser och om andra kongresser i Skandinavien.