Amber: Make Love, Not War*

En Amber-kampanj med början strax innan händelserna som beskrivs i pentalogin om Corwin. Amber är lugnt och säkert. Familjemedlemmarna kommer för det mesta överens med varandra. Kung Oberon styr med fast hand, som han alltid har gjort. Allt är väl.

Eller...?

Persongalleri

Översikt Spelarkaraktärer Kusiner et. c. De äldre
En översiktlig förteckning över familjen. Mest till för att överskådligt visa vilken kusin som är barn till vilken Elder, och vilka familjemedlemmer som är "grupperade" med varandra.

Observera att detta beskriver familjen som den såg ut vid kampanjens början, inte som den ser ut för närvarande :-)

Korta beskrivningar av spelarkaraktärerna. Målet är att beskrivningarna skall komma från dem själva, men tills vidare är texterna påhittade av den onde spelledaren. Några ord om varje kusin, för att det skall bli lättare att minnas vem som är vem. Det som står här är vad som är "officiellt" känt om dem, vilket inte nödvändigtvis är korrekt och absolut inte hela sanningen.

Innehåller även beskrivningar av nya familjemedlemmar vars existens upptäckts under kampanjens gång.

Allmänt kända fakta om de äldre i familjen, plus en liten blänkare om Ambers lagar. Även här gäller att det som står inte säkert är sant eller korrekt.

Regler och bakgrund

Introduktion till Amber DRPG Uppslagsbok om Amber Detta har hänt
En relativt kortfattad beskriving av spelsystemet och spelvärlden. Egentligen skriven för de som inte alls är bekanta med Amber, vare sig som litteratur eller rollspel, men bra att läsa för alla som skall vara med och spela. Lite information om olika platser och företeelser i och kring Amber. Som alltid, informationen här är den Officiella Versionen(TM), och stämmer inte nödvändigtvis med verkligheten. Kortfattade notiser om vad som har hänt i kampanjen, session för session.


*Tidigare känd som "Let Us Praise the Masters of Slow Death", som var glatt stulet från Diamanda Galás album Plague Mass.
Calle Dybedahl
Last modified: Mon Mar 20 12:19:01 MET 2000