Spelarkaraktärernas Kusiner Och Syskon

Edward Raven En dyster man i svarta kläder. Tycker om att sitta på tak och spela gitarr, helst på natten och gärna medan det regnar.
Callisto En mager men ändå kurvig blondin i en läderrustning som mest ser ut som en avancerad korsett. Ler gärna åt folk innan hon torterar och dödar dem.

Senare information indikerar att Callisto är mycket, mycket äldre än hon folk trott, samt att hon haft väldigt knepiga saker för sig förr.

Mariko Deedori En bister liten japanska. Bär för det mesta affärsmässigt korrekta kläder. När hon åker till Amber hänger hon en katana över ryggen.
Gwendolyn Ingolfsson En lång, blond och påfallande vältränad kvinna i lägre medelåldern. Klär sig företrädesvis i en slags svart overall, men anpassar sig lätt och utan tvekan efter omständigheterna. Långt hår, oftast flätat.
Zev Bellringer En mycket välformad ung blondin. Hon är alltid klädd i minimal vit klänning och topp, samt några svårbeskrivliga plagg i vad som ser ut att vara svart gummi. Hon bär för det mesta omkring på robothuvudet 790, som mer eller mindre konstant reciterar mycket dålig kärlekspoesi om/till henne. Hon bryr sig inte särskilt mycket om ifall något händer 790. Hon bryr sig faktiskt inte om något alls i någon högre grad.
Lord Vor Lord Vor är en välbyggd ung man med axellångt mörkt hår och rejäl svart Fu Manchu-mustasch. Hans klädstil tenderar åt det överdekorerade, gärna med stora mantlar.
Thomas Padron-McCarthy En ganska glad man lite över medellängd. Har rätt så runt huvud, snaggat mörkt hår och glasögon. Brukar gå omkring i svarta t-shirts med tryck, svarta jeans och svarta kängor.
Fahrid En totalt kolsvart man med kantigt ansikte, skarpa anletsdrag och romersk näsa. Han har långt, svart hår som han oftast har i en fläta längs hela ryggen. För det mesta går han omkring klädd i hakama (japanska extremt vida byxor), barfota och med bar överkropp.
Fader Tizoc Tizoc ser ut som en sydamerikansk indian. Han är rätt muskulös, men inte påfallande så jämfört med de flesta av sina kusiner. Hans klädstil tenderar till höftskynken och mantlar, och är alltid färgglatt dekorerad. Smycken har han mängder av, ofta i ganska enkla material som sten, läder och trä.
Arafel En lång, blek och dyster kvinna. Hennes hår är mer vitt än blont, och hennes ögon ljust, ljust blå.

Blandad släkt som dykt upp under spelets gång

Didi En snällare och mer sansad version av Deirdre. Hittades av Jack hängande i en metallbehållare i den äldre delen av Slottet Amber. Hon tror sig ha blivit dithängd för åtskilliga tusen år sedan av Callisto, men hennes minne är inte riktigt vad det borde vara. Ifall det är hon eller Deirdre som är den ursprungliga Deirdre är en öppen fråga.
Bibliotekarien Bibliotekarien i slottsbiblioteket. Långa armar, mycket hår, vådligt förtjust i bananer och en stark tendens att besvara frågor med gester eller "oook". Del i familjen sedan Jack arrangerade om familjeträdet.
Tana Äldre syskon till Benedict. Ej sedd i spel, utan enbart på bild i släktgalleriet och kungens trumflek.
Katarina Äldre syskon till Benedict. Ej sedd i spel, utan enbart på bild i släktgalleriet och kungens trumflek.
Johannes En glad och vänlig man, till synes i tjugoårsåldern men född för flera tusen år sedan. Kan måla trumf. Har inte setts till sedan Freja kapade huvudet av honom medan han höll på att måla något i mitten av Mönstret under Kolvir. Dock svarar någon eller något på trumfanrop till honom, så han är nog inte död.
Osric Äldre bror till Benedict. Död sedan mycket länge.
Finndo Äldre bror till Benedict. Död sedan mycket länge.
Kejsarinnan Konspirerade en gång i urtiden med Callisto för att uppnå något. Sedan dess har hon väntat i Warhammer 40K-skuggan på att Callisto skall höra av sig. De senaste 25000 lokala åren har hon suttit inspärrad i sin biotekniska tron, alltmedan hennes SAN sakta sjunkit till oanade djup.
Günther Mycket lite är känt om Günther, men han lär ha varit en bror till Callisto och borgmästare i staden Amber. Callisto skall ha mördat honom, vilket ledde till förbannelsen som gör att hon inte kan komma in i slottet Amber.


Calle Dybedahl
Last modified: Mon Mar 20 12:48:45 MET 2000