Diverse

Tillbaka

Här är en sida allmänt och blandat, plats för allehanda skumma bilder som kanske kommer från Peters kamera. Om du som läser detta har fler kul bilder så skicka hit!

Dristig använder en av de sämsta tänkbara arbetsställningarna jag kan tänka mej.

Montering av "En vän i nöden" pågår, och i förgrunden skär Hanna knappmotiv.

Logen var, till skillnad från förra Lucia, väl tilltagen och det minglades och pausades där. Eva bakade lussebröd till artisterna, samt fixade fram ett välbehövt bord och värmde glögg.

Charlotte, Fredrik och Jocke har trevligt och äter av Evas lussebröd.

Här är första försöket till samma bild, tagen några sekunder tidigare, men just precis då skulle Jimmy Welleby gå och kom mitt framför. Lika gott det, då kan jag uppmärksamma honom också, fast han inte spelade i kväll. Jimmy var med på Elsa i Underjorden redan 1999, som basist till Christer Schütz, men jag kom nu på att jag mött honom ännu tidigare. Han och jag (samt Jimmys mentor Tord) var båda med på Trubadurfestivaken i Linköping redan 1996 (i självaste Konsert & Konkurs, där vi hade det tvivelaktiga nöjet att spela för ölstinna människor som vill höra covers), och jag kom ihåg honom för att han var en av de mycket få som spelade egna låtar med lite tanke i. Han har ny skiva ute, och det är nog på tiden att vi erbjuder honom plats på scen igen, eller hur?

Det är så roligt när mina barn är med, men det ger lätt effekten att man måste ägna tid åt att passa dem. Här dansade de runt i logen, framför en spegel som var lite för farlig för att lämna dem ur sikte. Jag passade på att ta en bild och råklade ta kvällens andra bild på mej själv.

Så här ser 60 "Lusseskivor" ut lagda på varann. De tre översta har vit framsida, resten är gula. Lyckligtvis kunde jag bränna dem i två brännare parallellt, och har tillgång till skärmaskin för inlagorna. Det var ändå en del att göra.

Peter och Tröst diskuterar låtval?

Jag är inte säker på vem detta är, men humöret verkar bra i alla fall.

Några personer som speciellt ska tackas för insatser under kvällen (ofta nämnda på andra ställen men jag vill ju inte glömma nån):

Anna samt en kille som inte vet vad han heter för att de skötte ljud i källaren.

Jocke för att det var han som tog med trummor, tyngsta punkten för att få ihop en så kallad "backline".

Dick för medhörningen som visade sej inte behövas, men ändå.

Eva för att hon fixade artistfika i logen och för att hon tog hand om barnen hela kvällen.

Lisa för mikstället (som tyvärr gick sönder, men det ska ersättas).

Göran, Björn och Jerry (och några till) på Studiefrämjandet för att de gjorde detta möjligt!

Hanna, Peter, Martin, ni som varit med och planera och fixa.

De som hjälpte till att göra knappar.

Välförtjänta personer som jag just nu inte kommer på som du kan påminna mej om.

Alla medverkande och publik, ni behövs också så klart.

Och Ingrid!!!

Hejdå! (Trött Peter.)