Lussevaka på Elsa i Underjorden 12/12 2001

En hel liten festival på två parallella scener, med tretton akter, varav fem band, en duo som blev både trio och mer, fyra duos och tre soloartister. Uppriktigt sagt så hade det kanske varit bättre med bara en scen , inte minst för oss som arrangerade men också för de som hamnade på fel sida om en slagsida. Dock, det är intressant att försöka med lite större saker ibland. Det kom nånstans kring hundratalet personer, fast det är lite svårt att räkna när en del kom och gick. Det var ibland lite glest på ena scenen, men hade det kommit kännbart fler så hade det nog blivit för trångt ibland.

Den här rapporten blir uppdelad i fyra delar, för att inte få för vådligt många bilder på samma sida. Första delen berättar om vad som hände i Underjorden, andra delen vad som hände på Caféscenen, tredje vad som hände efteråt och tillslut kommer skvallret.

Del 1: Underjorden

Del 2: Caféscenen

Del 3: Efteråt

Del 4: Skvaller

EFTERLYSNING:

Jag skriver ner lite om vad jag minns och hörde, men jag skulle vilja att några av er andra som var med berättar vad ni hörde, tyckte och så. Skriv till mej! Det är inte långa utläggningar jag ber om. All från ett par meningar upp till flera sidor, allt är bra! Men gör det nu!

Till att börja med har Martin "Dikt-Martin" Johnsson lite kommentarer på sin sida, under "läs hans försvarstal"-avdelningen.

Programmet var:

Caféet (solo eller duo, akustiskt)
Underjorden (band)

Affischen såg ut så här: