Lystring - medlemsblad för föreningen Lysator


Nummer 67 (1000011), 11 februari 2003.
Sammanställt av: Jan Smith BASH20080815 <smith@lysator.liu.se>
Email till redax: lystring@lysator.liu.se
Lystringarkivet: http://www.lysator.liu.se/lystring/arkiv/

Innehåll:


Sponsrat deltagande på NUCCC-2003

På styrelsemötet i dag beslutade vi att vi vill sponsra NUCCC-resan för att så många som möjligt ska ha möjlighet att resa dit. Vi har beslutat att göra det genom att betala konferensavgiften för alla Lysatormedlemmar. Det enda ni behöver betala är resan dit, eventuell extra förtäring där och liknande. Mat ingår i konferensavgiften. Beräknad kostnad för färjan Stockholm - Helsingfors tur och retur är 400 kr. Till det kommer biljetter till och från Stockholm.

Vi hjälper även till med bokningen av färjebiljetter och registrering till konferensen. Allt ni behöver göra är att anmäla er medelst KOM-brev till möte 468: Styrelsen LYSATOR eller ebrev till styrelsen@lysator.liu.se. De som tidigare anmält sig direkt till mig (hej eRik) behöver inte anmäla sig igen.

För att fler ska få chansen att anmäla sig nu när kostnaden sjunker skjuter vi också på sista anmälningsdagen från 10/2 till 16/2. Detta gäller bara färjebokningen. Även om du anmäler dig senare betalar vi din konferensavgift, men då får du boka färjebiljetter själv. Alltså: vill du få färjebiljetter bokade av oss, anmäl dig senast söndagen den 16/2. Nu på söndag.

(av Karl Svensson <kalle@lysator.liu.se>)