Lystring - medlemsblad för föreningen Lysator


Nummer 57 (111001), 7 november 1999.
Sammanställt av: Magnus Fromreide <magfr@lysator.liu.se>
Email till redax: lystring@lysator.liu.se
Lystringarkivet: http://www.lysator.liu.se/lystring/arkiv/

Innehåll:


Elavbrott i Q-huset

Akademiska hus skall utföra elrevision i hus Q söndagen den 14 november och därför kommer strömmen att vara avslagen mellan 08:00 och 14:30. Strömmen till FOO-hallen berörs inte av det här avbrottet.

(av Magnus Fromreide <magfr@lysator.liu.se>)


History söker nutidshistoria

Det börjar bli dags att fylla på Lysators tidslinje med uppgifter för 1998 och 1999. Jag är därför intresserad av små korta notiser, helst i samma stil som de nuvarande. Ni som varit med förr vet att jag kommer att tjata om källor och exakta datum :-)

Om det rör sig om en uppgift som inte behöver diskuteras, så bör du skicka den till history@lysator.liu.se, så kan jag enkelt ta hand om den och spara den tills jag ska sätta mig ner och föra in uppgifterna (jag gör helst det i ett svep för att få konsistent stil på notiserna).

Om det rör sig om något som måste diskuteras, så är LysKOM-mötet History (@) Lysator (Forum för Datasaab & LYS-16) att föredra.

(av Kent Engström <kent@lysator.liu.se>)


Ny adress för Lysators webmail (IMHO)

För att adressen till Lysators webmail (IMHO) skall vara lite lättare att komma ihåg så finns den nu på <https://imho.lysator.liu.se/> För att nå din Lysatormail behöver du en webläsare som klarar av SSL3 (https).

(av Anders Karlsson <pugo@lysator.liu.se>)