Lystring - medlemsblad för föreningen Lysator


Nummer 24, 24 september 1996.
Sammanställt av: Johan Magnusson <johan@lysator.liu.se>
Email till redax: lystring@lysator.liu.se

Innehåll:


UppLYSning

På onsdag är det dags för Lysators första UppLYSning specielt riktad till nya medlemmar/intresserade.
25/9: Unix och Lysators datorsystem (Ture Pålsson)
Lär dig lite om vad Unix är och hur du använder ditt konto på Lysators maskiner. Möjlighet att betala medlemsavgift och få konto direkt under kvällen kommer att finnas.
Detta är ett utmärkt tillfälle att få en introduktion till Lysators datorsystem, hur det fungerar och vad som finns tillgängligt i form av programvara och maskiner. Är du ny medlem är denna UppLYSning ett måste!
  Plats: Estraden, seminarierum på våning 2 i E-huset
  Tid:   onsdag 18-20

GARB

Lysators tidning GARB har utkommit med ett nytt nummer. Lysatormedlemmar ombedes gå till Q-huset och hämta upp sitt exemplar i ett av Lysators PUL.

Föreningen skickar ett stort tack till Linus Tolke <linus@lysator.liu.se> för att han tagit sig tid att sätta ihop tidningen.

En ny tidning är planerad med följande data:

 Redaktör:    Linus Tolke
 Manusstopp:  22 december 1996
 Utgivning:   24 januari 1997
Hör av dig till Linus om du har något att skriva om!

Fler LYSdiskar

Är du trött på att du inte kan spara din post eller dina filer på Lysators för det mesta överfulla diskar? Det finns några som gjort något åt sin situation. De har köpt sig delar i LYSdisk och är sedan dess lyckliga. Glädje kan köpas! Du kan också blir lycklig.

Då efterfrågan nu blivit för stor drar vi igång ett nytt LYSdiskköp. Du som inte läser LysLysKOM kan läsa nuvarande förslag i filen /users/mats/LYSDISK4+. Det finns några bitar kvar så om du är intresserad hör du av dig, snabbt, till mats@lysator.liu.se eller skriver ett svar i LysLysKOM.

-- Mats Rundqvist


Lysatortröjor

En beställning av Lysatortröjor är på gång att anordnas av Peter Eriksson <pen@lysator.liu.se>. Kontakta honom för en intresseanmälan, så kommer du att få ett utskick när priser, färger och tryck är fastställda.