[Garfield]
GARFIELD GOGO'S 95/96
Aspice Quod Felis Attraxit
[Garfield]Den lyckliga sagan!
Vilka är egentligen Garfield GoGo's? Hur kom de till? Vad gjorde de? Vad kommer de göra? Välkommen att läsa sagan om en klar succé! En saga bestående av Caps, bruna kjolar, calypso och Buffel. En historia med intriger, stadsvandring och fotmassage! En saga med lyckligt slut, trots att den bara börjat.
Klicka på farmor! Det är hon som undrar!

Garfield GoGo's sånger!
En av våra största stoltheter är de sånger, gyckel, nidvisor och annat trallvänligt som vi skrivit. Vi måste varna för att detta är produkter av mycket skarpa hjärnor. Det finns därför en liten risk att du kan känna dig underlägsen, men vi lovar att du samtidigt kommer känna ett stort välbehag över att världen musikskatt har fått detta gyllene tillskott!
Kaktusen är en trall-kaktus! Han vet allt!


Garfield GoGo's skifte 1995
Då en ny skara Garfield GoGo's kommer till världen, och det är dags för den gamla att lämna manteln vidare, så måste detta ske via ett skifte! Hela sanningen om vad som händer på skiftet kan vi givetvis inte avsöja. Men vi har ändå en hel del fina bilder på lika fina personer, och givetvis en hel del skvaller! Den hemliga skiftes-ritualen förblir hemlig!
Socker-Conny var med på skiftet! Snacka med honom!Skriv i gästboken!
Du är hjärtligt välkommen att skriva i Garfield GoGo's gästbok! Här kan du skriva hur mycket du beundrar oss, hur vackra vi är, hur mycket vi gjort för världen. Du kan också berömma oss för våra sånger, eller våra fina kjolar. Du kan givetvis också skriva vad sjutton som helst, men kom ihåg att vi gillar smicker och smek!
Läs i gästboken!
Du är givetvis välkommen att läsa i vår gästbok! Här kan du läsa om hur mycket folk beundrar oss, hur oemotståndliga vi är, hur gott vi luktar. Återigen vill vi varna för risken att kommer känna dig underlägsen och ofullkomlig. Därför vill vi att du skall veta att alla människor är unika, några är dock lite bättre än andra.

För att nå underbara Garfield GoGo's kan du skriva till vår mailinglista: g3@lysator.liu.seDen här sidan är besökt av four hundred and fortyfour vilda fans!