Ibland händer det sig...Observera att ordningsföljden inte har något med någonting att göra.


Detta är min kamrat Håkan. Man skulle kunna säga att vi känner varandra rätt väl. Tror jag i alla fall. Vi har nämligen Alltid kännt varandra. Vi började vår gemensamma karriär på dagis. Sedan avancerade vi vidare i samma klass under grundskolan och gymnasiet. Inte förrän nu, när vi börjat högskolan har vi tvingats slita oss från varandra. I alla fall vad det gäller lokation. Håkan är en av de stora hjältarna som startade DTK. När han inte intager alkoholhaltiga drycker, roar han sig med att studera Elektroteknik på KTH. Men till våren skall han byta över till Data. Jag gratulerar honom för detta.

Detta är Johan, även han min kamrat. Han är en mycket trevlig person, trots att han är moderat (Jag har frågat mig gång på gång hur detta går att kombinera, utan att finna svar). Som medlem i DTK uppfyller han mer än väl de krav som kan ställas på en meriterad festare. I övrigt studerar han Molekylär Bioteknik i Uppsala. Lycka till får jag säga till honom.

Carl-Otto är namnet på denna underliga varelse. Eftersom han är på denna sida behöver jag knappast berätta att han tillhör den tappra skara av mina vänner. Den stackarn har blivit av med sin flickvän Jessica, ty hon flydde från honom till Tyskland. Just nu så kan hon inte kallas för Ottos flickvän, dock. (Nyligen fick jag reda på att han ringt ett 120 minuters telefonsamtal till Tyskland. Billigt?) Carl-Otto är en (ibland alltför) partysugen hjälte av DTK. Han förtjänar medalj för alla de gånger han låtit oss, sina partysugna kamrater, tillbringa åtskilliga timmar i festvåningen i Gamla Stan.

Här ser vi annan mycket trevlig människa. Han har flytt sin kos till Luleå, för att studera Datateknik. Ett mycket bra val tycker jag. Tyvärr har jag träffat honom allt för lite det senaste halvåret. Men våra telefonsvarare har ett intimt förhållande. Han är den store skaparen av allas vår DTK-server.

Detta är Mats, en av mina kamrater som jag känt lite längre tid. Som alla mina vänner är han mycket trevlig, annars vore han inte min vän. Som synes spelar han gärna gitarr, dock även i nyktert tillstånd. För närvarande jobbar han på Telia som "Helpdesk"-konsult. Där tjänar han pengar. Precis som vi andra fattiga studenter kommer att göra någon gång, kanske. I hans vackra etta fröjdar han sig gärna med köttbullar och flickvän. Det tycker vi är orättvist. Snyft. När han växer upp kommer han att bli en stor man, precis som oss andra. Nyligen blev han medlem i DTK, något vi länge väntat på. Ett enormt välkommen till honom!
...att Olle tror han har vänner