Elsa i Underjorden 19/11 2002

Nu med skvaller!

Jag uttryckte mej visst lite ofint i texten, så nu har jag redigerat den till närmare "Skylten-stuk", dvs skriv ingenting. Det får vara så tills jag eventuellt har tid att skriva om det hela. Så länge finns i alla fall skvallret.

Martin

Marcus Hedkvist

Marcus rygg.

Cicci Henriksson

Marcus Priftis och Cicci

- " -

Hanna Trygg.

Tom Nouga.

- " -

Glenn, Jan, Camilla, Gabriella.

Glenn, Jan, Camilla.

?

!

?!

Scenmedelålderssänkaren.

Kvällens skvaller

med Skvallerlärlingen Martin

Inför kvällens intervjuer hade jag förberett en så kallad lucktext. Jag påbörjar varje mening och intervjuoffret får avsluta den. Av någon anledning var flera av de tillfrågade mer intresserade av vad de "borde" svara än vad de i själva verket tänkte svara. Texten lyder i alla fall som följer:

Det är jag som är ... Jag gillar ... Jag ogillar ... Jag tror på ... Mitt budskap till världen kan sammanfattas: ...

Och såhär svarde artisterna:

Cicci "Henrix-on" Henricson

Det är jag som är vulgär. Jag gillar musik. Jag ogillar stroppar. Jag tror på cynism och svart humor. Mitt budskap till världen kan sammanfattas: (där höll det på att komma nåt vulgärt) Bli lycklig!


Marcus Priftis

Det är jag som är. Jag gillar ord. Jag ogillar golf, biokemi och ironi. Jag tror på mänskligheten. (Sjunger "jag tror, jag tror på sommaren...") Mitt budskap till världen kan sammanfattas: Utan tvivel är man inte klok (Tage Danielsson) eller Titta, jag kan cykla utan huvud!

Marcus Hedkvist

Det är jag som är fullast. Jag gillar öl och nikotin. Jag ogillar människor. Jag tror på ..näe. Mitt budskap till världen kan sammanfattas: Dra åt helvete!

Hanna Trygg

Det är jag som är festligt utfylld. Jag gillar dig. (Och som minnesgoda läsare vet är varje sann skvallerförmedlare outsägligt svag för smicker!) Jag ogillar att kakor gör en fet. Jag tror på att om man är snäll och rar och hjälper andra kan man komma längre än de flesta. Mitt budskap till världen kan sammanfattas: Barn! Inga trebouché-dueller i orangeriet! (Med reservation för stavningen...)

Tom Nouga

Det är jag som är Tom Nouga. Jag gillar bra musik. Jag ogillar dålig musik. Jag tror på katter. Mitt budskap till världen kan sammanfattas: Brunrock!

Jan Altsjö

Det är jag som är Ali Baba Hassan. Jag gillar Ali Baba Hassan och hans 40 rövare. Jag ogillar basar med mer än fyra strängar. Jag tror på Elsa i Underjorden. Mitt budskap till världen kan sammanfattas: Skit i musiken, satsa på spriten!