Per Hedbor

Signalement

Ögon
De är grönbruna och jag brukar anvvända glasögon eller linser, med styrkan -3.25 och -3.50 dioptriner.
Hår
Mörkblont. Längden har varierat mellan 0,5 och 10 cm.
Religion
Nej, inte alls.

Telefonnummer

Nalle 0705 - 10 59 92
Jobb 1 013 - 14 76 10
Jobb 2 013 - 22 70 16
Lysator 013 - 12 64 98

Adresser

Om du vill skicka ett snigelpost brev till mig, kan du adressera det till
Per Hedbor
Skedagatan 8
582 37 Linköping
cardeci@lysator.liu.se
Det som du ser ovan är min normala e-post adress. Om du vill skicka mej ett litet elektroniskt brev, är det den här adressen du bör använda.
per@infovav.se
Det här är en av mina e-post adresser på vårt företag.
Per Hedbor, Lysit, helt enkelt
Så här heter jag i LysKOM, så om du kan använda det, står det dig fritt att koppla upp dig mot kom.lysator.liu.se, och skicka mej ett brev där.
Milamber@NannyMUD
NannyMUD är en MUD, det vill säga ett fleranvändar äventyrsspel, som kan spelas över Internet. Om du vill prata med mig där, så heter jag Milamber.

Projekt

Den WWW-Server som du just nu använder, Spider, är ett program som jag lägger ner och har lagt ner mycket tid i. Den tillåter synnerligen dynamisk hantering av redan existerande information, samt ett enkelt sätt att lägga till nya funktioner.

Varning --- Ego del

I den här delen av dokumentet kan du troligtvis läsa mer om mig än du någonsin ville veta, så låt oss komma igång direkt.

Jag, liksom så många andra, föddes den sextonde januari 1973, så jag är alltså 22 år gammal. Mitt första år spenderade jag i Stockholm. Sedan flyttade jag och mina föräldrar till den lilla gården Lillaryd, strax utanför Tranås i Småland.

Ganska många år senare flyttade vi till det hus som mina farföräldrar brukade bo i innan de flyttade till en lägenhet i Tranås centrum.

Huset heter Björkliden, och befinner sig bara några meter från sjön Sommens strand.

Vid det här laget studerade jag "N" linjen på Gymnasiet "Holavedskolan" (Ja, bara ett s).

Mina favoritämnen var fysik, kemi, matte, miljövårdsteknik och biologi, och ibland var även filosofi och engelska kul. Jag lyckades få ett något ojämt betyg, med femmor i engelska, datorkunskap, fysik och matte, fyror i kemi, miljövårsteknik svenska språket och filosofi. Jag fick en trea i biologi och literaturkunskp, och tvåor i resten.

Det helt fantastiska medelbetyget blev 3.4. Jag lyckades med att få 1.8 poäng på högskoleprovet, dock, så det var inte så farligt.

Året efter jag slutade gymnasiet, så fortsatte jag med mer studier. Den här gången i Linköping, vid Linköpings Universitet och Tekniska Högskola. Tråkigt nog för mina studier upptäckte jag datorföreningen Lysator ungefär vid den här tidpunkten, och sedan dess har jag sysslat mer med Internet och WWW än med mina studier, men jag är dock fullt övertygad om att det jag har lärt mig vid Lysator motsvarar en ganska gedigen utbildning i UNIX, WWW och programering. Jag var också den som startade sveriges första WWW-tjänst våren 1993, vilket gör mig till något av en veteran inom WWW.

Som om det inte räckte med Lysator, kom det ett hinder till för mina studier hösten 93. Jag skulle in i lumpen. Jag tillbringade ett helt år som förare i UU gruppen (battaljonsartillerichefens grupp) vid A3 i Kristianstad, vilket gjorde mej till eldledarstabsassistentförare eller nåt.

Nyligen har min bror, Lars Aronsson, Mattias Wingstedt, Johan Magnusson och jag startat ett litet konsultföretag vid namn Informationsvävarna AB. Eftersom jag inte kan göra reklam över SUNET så får ni följa länken, eller kontakta någon av oss om ni vill ha mer information.


/Per Den här sidan har blivit betittad ganske många gånger.