UppLYSning
Lysators föredragsserie

30/10: eXtreme Programming

Med Jens Nordberg, XP Tools

Är du trött på PUM:ens vattenfallsmodell? Har du insett att kraven i ett projekt förändras under projektets gång? Vill du att programmering ska vara kodbaserad och inte pappersbaserad?

I så fall är Extreme Programming grejen för dig! Extreme Programming är en lättviktsprocess för små till medelstora projekt och som har fått stort genomslag de senaste åren. Föredraget kommer att handla om vad XP går ut på och dessutom lite om XP Tools erfarenheter när det gäller att anamma XP.

Jens Nordberg har tidigare jobbat som processkonsult för Q-Labs GmbH i Stuttgart, Tyskland och jobbar numera på XP Tools som projektledare.


Alla är välkomna till UppLYSning! Om inget annat meddelas så hålls föredragen på tisdagar klockan 18:15 - 20:00 i IDA:s seminarierum Estraden på andra våningen i E-huset.

Titta efter våra affischer och på våra WWW-sidor. Vi ordnar föredrag både för nybörjare och dem som redan kan en hel del. Aktuellt program hittar du på http://www.lysator.liu.se/upplysning/. Där kan du också anmäla dig för att få utskick om UppLYSning via e-post.


Upplysning arrangeras av Lysator i samarbete med Institutionen för datavetenskap och UNIT.
[2631]