UppLYSning
Lysators föredragsserie

5/12: Taktiska flygsimulatorer på Saab

Med Avdelningen för Användnings- och Systemanalys, Saab

Mera information om den taktiska simulatorn finns på WWW! UppLYSningen innehåller presentation av avdelningen, simulatordemo, intressanta problem och lösningar, framtida utveckling. Det blir också eget spakande av någon simulator, mingel + öl och macka, samt information om att jobba på Saab.

Det finns ett begränsat antal platser. För att få komma med måste du anmäla dig och sedan ha tur. Saab förbehåller sig rätten att prioritera studenter ur högre årskurser. Lysator förbehåller sig rätten att prioritera medlemmar. Om du anmäler dig sent eller tidigt kvittar, så länge du anmäler dig senast tisdag 21 november kl 20.30 till upplysning@lysator.liu.se.

De 36 personer som anmält sig har passerat nålsägat och är välkomna. Om du är tveksam: skicka mail till upplysning@lysator.liu.se och fråga! Observera att denna UppLYSning börjar kl 17.30 med samling intill Q-huset för gemensam bussfärd till Saab och slutar någon gång mellan 20.30 och 21.00 vid Q-huset.


Alla är välkomna till UppLYSning! Om inget annat meddelas så hålls föredragen på tisdagar klockan 18:15 - 20:00 i IDA:s seminarierum Estraden på andra våningen i E-huset.

Titta efter våra affischer och på våra WWW-sidor. Vi ordnar föredrag både för nybörjare och dem som redan kan en hel del. Aktuellt program hittar du på http://www.lysator.liu.se/upplysning/


Upplysning arrangeras av Lysator i samarbete med Institutionen för Datavetenskap.
[2490]