- Project Runeberg -  Nordisk familjebok / Uggleupplagan. 9. Fruktodling - Gossensass /
347-348

(1908) Tema: Reference
Table of Contents / Innehåll | << Previous | Next >>
  Project Runeberg | Catalog | Recent Changes | Donate | Comments? |   

Full resolution (TIFF) - On this page / på denna sida - Födoämnen ...

scanned image

<< prev. page << föreg. sida <<     >> nästa sida >> next page >>


Below is the raw OCR text from the above scanned image. Do you see an error? Proofread the page now!
Här nedan syns maskintolkade texten från faksimilbilden ovan. Ser du något fel? Korrekturläs sidan nu!

This page has never been proofread. / Denna sida har aldrig korrekturlästs.

Grafisk framställning af de vanligaste
födoämnenas procentiska sammansättning.

II. Vegetabiliska födoämnen.

Bruna bönor



Gula o, gröna ärter ~

Hafre (omalen säd) ^^^I-^I- 3

Hafregryn .

Hvete (omalen säd) i_-_-_~_~i_~_r_z’-ji:

H vetemjöl

r_._ _ _____ ~

Korn (omalen säd) ~-_^-_-_-._-_-_r ~

Korngryn

Potatismjöl

Håg (omalen säd) . :

100

<< prev. page << föreg. sida <<     >> nästa sida >> next page >>


Project Runeberg, Sun Dec 10 18:46:22 2023 (aronsson) (download) << Previous Next >>
https://runeberg.org/nfbi/0192.html

Valid HTML 4.0! All our files are DRM-free