English information

Projekt

AI Leagues

AI Leagues är ett projekt inom Lysator som ger användare möjlighet att skriva bottar för olika spel och låta dem spela mot varandra. AI Leagues är implementerad som en webbserver och drivs av Inge Wallin (inge@lysator.liu.se).

Nuvarande status är att programvaran fungerar men måste göras säkrare samt att webbsidorna behöver snyggas upp.

De som är intresserade att hjälpa till kan skicka ett mail till aileagues@lysator.liu.se så kan vi prata.

CTRL-C

FTP

Inbyggda hack

Inbyggda hack är ett Lysatorprojekt avsett för dig som är lysit och som vill lära dig mer om inbyggda system och framförallt om Linux i inbyggda system.

Gå till inbyggda hacks hemsida.

IRC-Bouncer

LiU-Peeker

LiU-Peeker jobbar för att centralicera information inom studentlivet till en central punkt. Med framförallt fokus på att skrapa allas Facebooksidor. För resultatet

~ (lokal)

Ansvarar för det dagliga underhållet av Lysators medlemslokaler

LYSdoc

LYSdoc projektet som ser till att dokumentera lysators tjänster och system för att nya och gammla användare ska veta hur saker och ting fungerar. I skrivande stund är projektet i sin uppstarts fas och är ännu inte publicerat på hemsidan.

LysKOM

LysKOM är ett konferenssystem, eller en slags elektronisk anslagstavla, som är ett av de viktigaste kommunikationsmedlen inom Lysator. Här kan du få veta vad som händer i föreningen och du kan diskutera allt mellan himmel och jord, mer eller mindre seriöst.

Gå till LysKOMs hemsida.

NannyMUD

NannyMUD är en internationell mötesplats och ett spel i episk fantasy på Internet. Det har funnits sedan 1990 och utvecklas och förbättras fortfarande.

Gå till NannyMUD

Nyheter

Root-gruppen

Root-gruppen förvaltar majoriteten av Lysators datorsystem.

Projekt Runeberg

Projekt Runeberg är ett projekt för att scanna nordisk litteratur för vilken upphovsrätten har gått ut, och sedan publicera denna på Internet i fritt format.

Gå till Projekt Runebergs hemsida.

UppLYSning

Lysators föreläsningsserier. Se deras sida.

Lysators WWW

WWW hanterar innehållet på Lysators webbserver.

Xenofarm