Ugnsstekt fl{skkarre Lagningstid 100 min ==================== (du beh|ver inte g|ra ngt st|rre delen av tiden) Denna r{tt {r helt otroligt l{tt att laga till, den sk|ter sig praktiskt taget sj{lv, kom bara ih}g att du h}ller p} att laga till dem. Den kan dessutom imponera p} folk, s} ska du bjuda p} middag n}gon g}ng... resultatet blir mycket s{llan s{mre {n toppen! Du beh|ver En bit fl{skkarre av valfri storlek salt peppar ev ngn typ av grillolja, marinad el dyl (obs ej n|dv{ndigt alls!) S{tt ugnen p} 175 grader C. Torka av fl{skkarren med litet hush}llspapper, gnid in den med salt och peppar och pensla eventuellt med grilloljan/marinaden. L{gg karren i en ugnsfast form med den fetare sidan upp och s{tt den mitt i ugnen. Har du en k|tt-termometer kan du anv{nda den; n{r termometern visar 85 grader {r k|ttet f{rdigt. Normalt tar det ganska exakt en och en halv timme (}tminstone f|r bitar |ver ett halvt kilo). Ta ut den ur ugnen, sk{r bort benet, sk{r eventuellt upp i skivor p} en g}ng. Oooooootroligt gott! Servera med potatis/potatismos och ngn s}s (Bl} bands gr|nspeppars}s var verkligen god till), samt sallad. / Bettan OBS receptet härstammar från ett inlägg i LysKOM