Redaktörens spalt

Tommy Persson

Utgivningsplanen som beskrevs i förra numret är redan förskjuten. Det beror lite på att jag varit väldigt oinspirerad men mest på att det inte finns så mycket material att välja bland.

Vad kan man då göra för att få mer material. Det finns många inspelningar av paneler och tal från ConFuse som behöver transkriberas. Det är extremt tråkigt att transkribera saker och vi som har gjort det tidigare har tröttnat. Så idéer om hur man gör transkribering rolig tas gärna emot. Grupptranskribering kanske? Frivilliga för transkribering är också mycket välkommna.

Fler mikrorecensioner behövs också så skriv mer sådana. När ni har läst bok så skriver ni den direkt och mailar till mig. Då kan ni också tycka att ni har varit nyttiga då ni läst boken och slipper ha dåligt samvete för all eskapism. Fast å andra sidan så är ju eskapism en hedersvärd sysselsättning som man bör syssla med mer.

Om någon vill bidra med teckningar till Månbladet så är det mycket uppskattat. Det går bra att lämna kopior till mig eller göra teckningarna tillgängliga på elektronisk form.

Som avslutning kan jag rekommendera boktiteln Fear and Terror around Mars och nämna att Regina Lunds skivor Unique och Year Zero är extremt bra.


LSFF:s hemsida