Redaktörens spalt

Tommy Persson
Artikeln ''Biotechnology and Speculative Fiction'' är Brian Stablefords hedersgästtal som han höll på Norcon: 1999. Den är baserad på en inscanning av Stablefords papperskopia. Tyvärr hittade jag inte papperskopian så jag har ändrat några småsaker utan att kunna kolla med originalet. Så om det finns en felaktig stor bokstav i ett citat till exempel är det mitt fel.

Då detta nummer ej hann ut innan årsmötet tog jag bort kallelsen till årsmötet. Jag kanske skulle ta med en kallelse till 2001 års årsmöte redan nu så att det blir gjort. Annars får nog email-kallelsen räknas som den primära då man borde kunna anta att alla kan läsa email nu när postkontoren ska läggas ned och allt.

Detta nummer blev sista numret 1999. Förhoppningsvis ska vi kunna ge ut fyra nya intressanta nummer under 2000. Planen är att de fyra kommande Månbladen ska komma ut under mars, juni, september och december. Och har ni tur kanske ett av Månbladen under året blir ett Xena-temanummer. Har ni andra förslag på temanummer så tar jag gärna emot dem.


LSFF:s hemsida