Kommande kongresser

Intuition

Intuition är 1998 års påskkongress i Storbritanien. Påskkongresser är som världskongresser fast lite mindre. Årets hedersgäster är: Connie Willis (amerikansk hedersgäst), Ian McDonald (britisk hedersgäst) och Martin Tudor (fanhedersgäst). Kongressen hålls i Manchester på hotellet Picadilly Jarvis. Svensk agent är Wolf von Wiiting, Ålgatan 7, 133 44 Saltsjöbaden, 08-7174859, wolf@it.kth.se. Se http://www.ast.cam.ac.uk/%7Eacb/intuition/ för mer information.

ConFuse 98

ConFuse 98 hålls den 26-28 juni 1998. Hedersgäst är den brittiske författaren Paul J. McAuley som fått mycket god kritik för sina böcker som Pasquale's Angel och Fairyland. Gäster är Jane Routley som även var gäst på ConFuse 96 och Niklas Krog som är en ny svensk fantasyförfattare som just kommit ut med sin första bok.

Medlemskap finns i två varianter, stödjande och fullt. Det stödjande är ungefär vad det låter som, lite moraliskt och ekonomiskt stöd till kongressen. Om du har ett sådant medlemskap får du all information vi skickar ut, och de 50 kronor det kostar har du tillgodo när du uppgraderar till fullt medlemskap.

Om du har fullt medlemskap får komma in på kongressen, förutom att du naturligtvis får allt som de med stödjande medlemskap får. Priset för fullt medlemsskap i ConFuse är inte spikat ännu, men vi hoppas att det ska gå att hålla priset kring maximalt 250 kronor.

Betalar gör du via postgiro, till nummer 55 87 37 - 3. Betalningsmottagare skall vara Linköpings Science Fiction-Förening (adress c/o Tommy Persson, Rydsvägen 180A, 582 48 Linköping). Glöm inte att skriva namn, adress och vad du betalar för! Inkomna pengar som vi inte kan lista ut vem de kommer från kommer att betraktas som donationer!

För att tala med en alldeles äkta människa om kongressen kan du ringa Hans Persson på 013-297705 (eller 013-201608 på arbetstid).

Kongresskommittén består av Hans Persson, Britt-Louise Viklund, Tommy Persson, Roger Klein, Stina Edelfeldt, Carina Björklind, Magnus Redin och Leif Stensson.

Se http://www.lysator.liu.se/confuse/ för mer information.

InterContact 98

Intercon 98 har döpts om till InterContact 98 för att betona temat som är ''kontakt''. Kongressen hålls som vanligt i Oslo och datumen är 3-5 juli 1998. Stödjande medlemskap kostar 50 NOK och deltagande kostar just nu 200 NOK. Medlemsavgiften kan betalas till Intercontact 98, c/o Elin Festøy, Fougstadgt. 5A, 0171 Oslo. Författarhedersgäster är Pat Cadigan och Gwyneth Jones. Fanhedersgäst är Johannes Berg. Det kommer att vara ett huvudprogram med tre spår och ett film/video-program med två spår. InterContact kommer att ha en modeshow istället för en maskerad. och en maskeradfest. För mer information ta kontakt med InterContact 98, P.O. Box 121, Blindern, N-0313 Oslo eller c.w.pulido@sosiologi.uio.no.


LSFF:s hemsida