ConFuse 95

För ConFusekommittén, Hans Persson
Nu är det snart dags för ConFuse igen! För fjärde året så arrangerar medlemmar ur LSFF en science fiction-kongress i Linköping. Liksom tidigare år så försöker vi att lägga tyngdpunkten på det seriösa programmet men det kommer även att arrangeras tävlingar och andra lättsammare aktiviteter.

Årets hedersgäst är den engelske kritikern John Clute. Han recenserar science fiction i ett flertal publikationer och har dessutom nyligen publicerat det jättelika uppslagsverket The Encyclopedia of Science Fiction.

När man inte sitter och lyssnar på programmet så kan man till exempel titta i bokhandeln, titta på film eller tv-serier eller ta sig en öl i baren.

Priset för att delta varierar beroende på när man betalar. Fram till den 31:e januari kostar det 250 kronor. Sedan höjs priset till 275 kronor fram till och med den 31:e april och ytterligare till 300 kronor fram till kongressen. Man kan även betala 50 kronor i stödjande medlemskap för att få vidare information. De som betalat stödjande medlemskap drar naturligtvis av 50 kronor när de konverterar till deltagande medlemmar.

Om du betalar deltagande medlemskap senast den 31:e januari så deltar du också i utlottningen av ett signerat exemplar av The Encyclopedia of Science Fiction. Slösa inte bort dina pengar på Bingolotto -- kom på ConFuse istället och ha en trevlig helg.

Om du har några frågor om vad som kommer att hända eller vill hjälpa till med något så ta kontakt med kongresskommitténs ordförande Andreas Björklind på telefon 013-274463.


LSFF:s hemsida