ConFuse 2000

ConFuse 2000

Science fiction- och fantasykongress i Linköping

16-18 juni 2000

Ryds Herrgård
Linköping

Hedersgäst

Stephen Baxter

Konstnärsgäst

Nicolas Krizan

Gäster


Richard McKinney
Niklas Krog

Nyheter

ConFuse 2000 kommer att ha Stephen Baxter (bibliografi, intervju, förlag) som hedersgäst. Vi kommer också att ha Nicolas Krizan som konstnärsgäst och Richard McKinney som gäst. ConFuse är precis som vanligt en kongress med en seriös inriktning med betoning på litteratur, men det kommer även att finnas en del fanniska inslag i programmet. Vi siktar på att göra en kongress med ett gediget program och ungefär 100 deltagare.

Kongresskommittén består för närvarande av Hans Persson (ordförande), Tommy Persson (kassör), Britt-Louise Viklund (programansvarig), Roger Klein, Stina Edelfeldt.

Fullt medlemsskap i kongressen kommer att kosta 250 kronor, stödjande 50 kronor. Det går bra att betala medlemsavgiften i dörren. Alla betalningar görs till postgiro 55 87 37-3 (LSFF). Här finns en lista på nuvarande medlemmar.

Uppdaterad information kommer att finnas på den här webbsidan (http://www.lysator.liu.se/confuse/) och kan även fås via elektronisk post (confuse@lysator.liu.se), via papperspost till ConFuse 2000 c/o Hans Persson, Domaregatan 8, 586 63 Linköping eller på telefon 013-297705 (hem) / 070-3256547 (nallefån).

Vi vet hur man gör kongresser. Information om våra tidigare ConFuse-kongresser finns tillgänglig (både fakta, transkriptioner av en del föredrag och debatter, samt kongressrapporter). Här finns också information om andra kongresser i Skandinavien.